Bent u gemotiveerd om te stoppen met roken? Dan is de softlasertherapie voor u misschien de juiste keuze. Zelfs de meest verstokte roker kan met behulp van deze methode snel, pijnloos en veilig stoppen.


NIEUWE METHODE
Softlasertherapie is gebaseerd op de traditionele Chinese acupunctuur. Er wordt echter niet met naalden, maar met een laserpen gewerkt. De therapie richt zich op de meridianen die door het hele lichaam lopen. Deze energiebanen zorgen ervoor dat het lichaam in balans is.

Tijdens de behandeling worden verschillende acupunctuurpunten op het hele lichaam met de laserpen gestimuleerd, bijvoorbeeld op handen, voeten en oren (auriculotherapie) en worden andere punten juist gekalmeerd. Wilskracht en doorzettingsvermogen worden zo versterkt. De meeste mensen ervaren de behandeling als zeer ontspannend en rustgevend.

De softlasertherapie biedt vele voordelen:
• u kunt direct stoppen, in één keer
• de ontwenningsverschijnselen zijn minimaal
• er is geen behoefte de verslaving 'weg te eten'
• het stimuleert de stofwisseling en zet het lichaam aan tot ontgiften
• de therapie brengt u tot rust en weer in balans
• de behandeling is pijnloos en zeer effectief


KANS VAN SLAGEN
Deze methode om te stoppen met roken is uitgebreid onderzocht in het Radboudziekenhuis te Nijmegen. Het is aangetoond dat de softlasertherapie een hoog slagingspercentage heeft en daarmee met kop en schouders uitsteekt boven andere methoden.


NAZORG
Georgine van Drunen weet als ervaringsdeskundige dat motivatie om van het roken af te komen, naast de softlasertherapie, belangrijk blijft. (ze heeft zelf jarenlang gerookt en is met behulp van deze methode gestopt)
Ook is het goed te realiseren wat de onderliggende reden was van het roken en waarom het besluit om te stoppen gevallen is.In de praktijk geeft zij professionele nazorg, waaronder advies over het aanpassen van de leefgewoonten.


TARIEVEN
Kosten per behandeling:
• Basisbehandeling: € 155,00
• Eventele nabehandeling € 30,00

Misschien vergoedt uw zorgverzekeraar de behandeling (deels of geheel). U kunt het ons vragen.

Als extra motivatie is het prettig te weten dat bij het stoppen met roken van 1 pakje sigaretten per dag, u per jaar €2.500,- bespaart!