Binnen instituut NATUREL worden verschillende ruimtes te huur aangeboden. Ideaal als ruimte voor coach, (massage)therapeut, gespreksruimte, behandel- of cursusruimte. Incidenteel of in contractverband. Altijd per dagdeel.

Wij leveren een sfeervol ingerichte ruimte van 12 -16 m2. In deze ruimten zijn aanwezig: Mooie teakhouten tafel met luxe designstoelen in de bespreekruimte (begane grond/dijkhoogte), een elektrisch verstelbare massagetafel in de behandelruimte(eerste verdieping). Elke ruimte is voorzien van een zelfstandig in te stellen verwarmingssysteem. U kunt gebruik maken van de telefoon, het Internet, de aanwezige handdoeken en andere benodigdheden. De ruimte wordt voor u gereinigd. Uiteraard maken u en uw cliënten gebruik van de entree/wachtruimte met Cafebar koffiemachine. Ook krijgt iedere behandelaar een eigen lockerkastje om persoonlijke spullen in te leggen. Tegen onkostenvergoeding kan gebruik worden gemaakt van het pinapparaat.

HUREN VAN RUIMTE IN CONTRACTVERBAND
U huurt een bepaalde ruimte voor één of meerdere dagdelen per week het gehele jaar door. Uw bedrijf/praktijk/therapie zal gepromoot worden in de vorm van reclame in de etalage, op alle leaflets van alle andere therapieën/behandelaars.
En zeker niet te vergeten op onze website (met een directe click naar uw eigen website) en andere reclame-uitingen. Uiteraard gaan we ervan uit dat u op uw beurt reclame maakt voor Instituut NATUREL en uw werkzaamheden derhalve aansluiten bij onze werkzaamheden en visie.

De kosten per dagdeel van 6 uur (van 9.00 tot 15.00 en van 15.30 tot 21.30 uur) zijn € 60,00 excl. BTW. (Twee dagdelen aaneen € 100,00.) Gas en elektra zijn bij de prijs inbegrepen.INCIDENTEEL HUREN VAN RUIMTE
U huurt incidenteel of meerder weken achter elkaar een bepaald dagdeel een ruimte. Wij rekenen daarvoor per dagdeel van 6 uur € 75,00 exclusief BTW.

Gas en elektriciteit en schoonmaak zijn bij de prijs onbegrepen. Wij vermelden uw werkzaamheden echter niet op onze website, nog maken wij reclame voor u in de etalage. Uw werkzaamheden behoeven in dit geval ook niet aan te sluiten op onze werkzaamheden als Instituut voor schoonheid en welzijn.

Kan en mag dan ook gebruikt worden als vergader-, kantoor- of cursusruimte. Of als luxe ruimte om klanten te ontvangen als u bijvoorbeeld vanuit huis werkt.U WERKT ZELFSTANDIG
Oprichtster en eigenaresse van Instituut Naturel is Georgine van Drunen, tevens één van de behandelaars binnen het instituut.
Alle andere behandelaars huren als zelfstandig werkende therapeuten een ruimte in het pand van Instituut Naturel. Hoewel we als team vanuit een zelfde visie werken, dragen we ieder afzonderlijk verantwoording voor onze eigen behandelmethoden.

Instituut Naturel is derhalve slechts aansprakelijk voor de behandelingen die door Georgine van Drunen gegeven worden.

Elke therapeut heeft zijn/haar eigen algemene voorwaarden. Wenst u meer informatie over het huren van ruimtes binnen Instituut NATUREL, neem dan contact op Georgine van Drunen 06-45752046 of maak gebruik van ons contactformulier.