Definitief ontharen: een uitkomst

Iedere zomer worden vele vrouwen en mannen opnieuw geconfronteerd met het feit dat een spontaan bezoek aan het strand of het zwembad, stressvolle momenten oplevert. Er moet immers eerst gecontroleerd worden of de oksels en bikinilijn er nog wel verzorgd uitzien.

Voor mannen geldt dat zij wellicht hun rugharen onder handen willen nemen, of zelfs helemaal geen lichaamsbeharing willen tonen. Harsen, epileren, scheren en het gebruik van ontharingscrème is vandaag de dag voor veel vrouwen en mannen een steeds terugkerende, lastige en tijdrovende bezigheid geworden. IPL Definitief ontharen kan een uitkomst bieden:

Het geeft u een permanent gladde huid

De kosten per behandeling kunt vinden onder het kopje 'Tarieven'.

LICHTFLITSEN
IPL is de afkorting voor Intense Pulse Light, oftewel lichtflitsen. Het Record-618 apparaat produceert een gefilterde lichtflits waardoor het haartje het licht absorbeert en de haarwortel vernietigd wordt. De huid eromheen raakt door deze techniek niet beschadigd. Omdat donkere kleuren het licht absorberen en lichte kleuren het licht weerkaatsen, geven donkere haren op een witte huid het snelste resultaat. Maar ook lichte en rode haren zijn te behandelen.

AANTAL BEHANDELINGEN
Gemiddeld heeft men 6 tot 10 behandelingen nodig om al het haar weg te krijgen. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de hoeveelheid en de dikte van de haren. Zo zijn de bikinilijn en de oksels veelal in minder behandelingen (minimaal 4) haarvrij dan benen en rug.
Gedurende de IPL behandelingsperiode kunt u zich gewoon blijven scheren of ontharingscrème gebruiken. U mag zich echter niet harsen of epileren.

DESKUNDIG GEBRUIK
De IPL manier van ontharen is pijnloos, huidvriendelijk en geeft verbluffend snel resultaat! De Record-618 is een medisch gecertificeerd apparaat, dat voldoet aan alle benodigde veiligheids- en kwaliteitseisen. Het apparaat mag alleen gebruikt worden door speciaal opgeleide behandelaars, die de techniek beheersen.

IPL definitief ontharen bij instituut Naturel wordt uitgevoerd met apparatuur van hoge kwaliteit, door een vakkundige behandelaar en is absoluut veilig.