ACNE

Acné, puistjes, mee-, pustels ontstaan vaak onder invloed van hormonen in combinatie met ‘foute voeding’. Ook dit huidprobleem pakken wij als eerste bij de bron aan. U krijgt voedingsadviezen die de darmen en de lever in positieve zin zullen beïnvloeden. Soms zal gestaakt moeten worden met het eten of drinken van bepaalde producten. Of is suppletie van voedingssupplementen aan te raden. (LaVieSage) De beloning zal al snel volgen.

ACNE BEHANDELING VAN BUITENAF
Acné of puistjes worden in onze salon niet uitgedrukt of opengemaakt. Wij proberen juist de huid heel te laten, zodat bacteriën niet de kans krijgen de huid in te gaan en nieuwe ontstekingen te veroorzaken. De huid wordt met IPL licht behandeld waardoor de bacteriën gedood worden. Met als resultaat een direct rustiger huid. De puistjes zullen opdrogen en snel verdwijnen.

Afhankelijk van de grootte van de ontstekingen, de locatie en hoeveelheid zullen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn. Eventueel aangevuld met dieptereiniging en peeling. Kleine oppervlakkige puistjes verdwijnen zó snel dat je al dezelfde avond een gave(re) huid hebt.

Zijn de ontstekingen aan het verdwijnen/ verminderen, maar is de huid aangetast door oude ontstekingen , dan behandelen we de huid op een andere wijze, waardoor de littekens zullen verdwijnen en de huid soepeler en gaver wordt.
Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van het zelfherstellend vermogen van de huid. Na de behandeling geneest de huid nog weken door. (zie littekenbehandeling)

De resultaten zijn schitterend!


GEORGINE VAN DRUNEN
Voor een gratis advies en informatie, neem dan contact op met Georgine.
Telefoon: 06-45752046