Oprichtster en eigenaresse van Instituut Naturel is Georgine van Drunen, tevens één van de behandelaars binnen het instituut. De andere behandelaars huren als zelfstandig werkende therapeuten een ruimte in het pand van Instituut Naturel. Hoewel zij als team vanuit een zelfde visie werken, dragen zij ieder afzonderlijk verantwoording voor hun eigen behandelmethoden.

Instituut Naturel is derhalve slechts aansprakelijk voor de behandelingen die door Georgine van Drunen gegeven worden. (Ortomoleculaire therapie, Softlasertherapie 'stoppen met roken', IPL definitief ontharen, Huidverbetering, Littekenbehandeling en Begeleid afvallen)
De Algemene Voorwaarden zijn dan ook alleen van toepassing op haar behandelingen.

Bel gerust met Instituut Naturel als u vragen heeft, aanvullende informatie wenst, of een afspraak wilt maken: 0186 – 622110 of 06 – 45752046.

AANDACHT
Binnen de muren van ons instituut hebben zich diverse enthousiaste, goedopgeleide behandelaars verenigd, die ieder een eigen specialisme vertegenwoordigen. De disciplines waarbinnen wij werkzaam zijn, lijken in eerste instantie ver uiteen te liggen. Wij delen echter één belangrijk uitgangspunt: wij geven u een aandachtige, persoonsgerichte benadering waarbij uw welzijn en gezondheid vanzelfsprekend voorop staan.

In tijden als deze, van drukte en stress, bieden wij u een plek om te ontspannen en te onthaasten, en uzelf de zorg te geven die u verdient. Tijdens vakanties realiseren we ons maar al te goed wat er in ons bestaan zou moeten veranderen om ons beter te voelen. Bij thuiskomst valt het vaak niet mee daar een begin mee te maken.


SCHOONHEID EN WELZIJN
Wij helpen u uw voornemens te realiseren, uw dagelijkse leven te veraangenamen of u daadkrachtiger te maken in het nemen van beslissingen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid uw uiterlijk te verfraaien. "Goed in je vel zitten" geeft eenieder immers kracht om bijvoorbeeld een fijne ouder, een inspirerende partner, een goede werknemer, maar bovenal een gelukkiger mens te zijn.


SPECIALISMEN
Orthomoleculaire therapie
IPL Definitief ontharen
Softlasertherapie "stoppen met roken"
Celzouttherapie Dr. Schussler
Sportmassage
Medical Taping
Emmett therapie
Begeleiding bij gewichtsbeheersing
Cavitatie
Huidverbetering/huidverjonging
Litteken/striae behandeling
Coaching

Zie 'Behandelingen' voor meer informatie.