MEDICAL TAPING
voor pijnvermindering en snellere genezing

Onze massagetherapeut Cees Nobel heeft zich inmiddels ook gespecialiseerd in Medical Taping. Dit is een tapemethode waarbij het lichaamseigen herstel 24 uur per dag wordt ondersteund, zonder dat de bewegingsvrijheid wordt beperkt. Speciale elastische tape verlicht pijn, stabiliseert gewrichten, ondersteunt spieren en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie. Doordat de spieren actief kunnen blijven, wordt de aan- en afvoer van voedings- en afvalstoffen nog eens extra gestimuleerd. Dit leidt tot sneller herstel.

De methode biedt verlichting bij vele klachten, zoals acute blessures, chronische spier- en gewrichtsklachten maar ook , blauwe plekken, maagklachten, C.O.P.D en menstruatiepijn.

De basis van het Medical Taping Concept werd in de jaren zeventig gelegd in Japan en Korea. Daar werden destijds tapemethodes ontwikkeld vanuit de gedachte dat beweging en spieractiviteit essentieel zijn om gezondheid te behouden of te herstellen.

Door de gunstige eigenschappen is de tape ook een zeer geschikt hulpmiddel bij blessurepreventie. Het Medical Taping Concept stelt u in staat ondanks uw klachten op een natuurlijke wijze te bewegen. En terwijl u sport of werkt, werkt uw lichaam zelf aan het herstel.CEES NOBEL
Voor meer informatie over de verschillende massagetherapie├źn of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Cees Nobel.
Telefoon: 06-46015746

Cees is aangesloten bij belangenvereniging BATC. Dat houdt in dat mensen die aanvullend verzekerd zijn hun behandeling volledig/gedeeltelijk vergoed krijgen van hun zorgverzekeraar.
Kijk op www.BATC.nl , onder het kopje verzekeraars.