AANBIEDING

IPL behandeling in kuurverband (gezicht en hals) van 10 maal € 500,00
Losse behandelingen zijn € 65,00.
Radio Frequentie behandeling in kuurverband van 10 maal € 600,00
Losse behandelingen zijn € 75,00.
Combi behandeling € 95,00.

HUIDVERJONGING
De huid ontleent haar stevigheid aan de collageen en elastinevezels. Naarmate men ouder wordt, neemt het collageen in de huid af en de huid gaat verslappen. Met IPL flitslicht en Radio Frequentie wordt de aanmaak van nieuw collageen in de huid gestimuleerd, waardoor de huid haar stevigheid weer terug krijgt. De meest natuurlijke manier van huidverjonging. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. De huid wordt strakker, wordt rustiger, maar ook de huidstructuur verbetert aanzienlijk. Behandelingen vinden het best in kuurverband plaats ( 10 maal snel na elkaar). Daarna is het wijs de huid eens per 6 tot 8 weken te onderhouden.

Behandelingen met IPL licht worden ook toegepast om de littekens van acné uit het verleden te verbeteren/ te laten verdwijnen, op het gezicht en op het lichaam. (zie ook Acné-behandeling) Huidverjongingsbehandelingen worden al toegepast vanaf 35 jaar. Dan volstaat doorgaans één behandeling per 2 maanden.


LAVIESAGE
Omdat we geen nieuwe huidcellen in uw huid stoppen maar het lichaam aanzetten tot herstel is het wel van belang de behandelingen van binnenuit te ondersteunen. Met allereerst gezonde voeding maar ook met de juiste nutricosmetics. Wij werken met LaVieSage. (kijk op ook eens op www.laviesage.nl). Deze voedingssupplementen worden specifiek ingezet bij rimpels, huidverslapping, huidverbetering en zelfs het behandelen van littekens, striae of cellulite.